Spara pengar på kredit

Visste du att du kan spara pengar genom att använda dig av kreditkort? Detta låter kanske för bra för att vara sant, men faktum är att du kan spara stora summor genom att göra detta. Du kan som exempel få till ett naturligt sparande till din semesterresa när du handlar på kredit. Bland annat blir det lägre avgifter och en högre bonus med hjälp av ett kreditkort. Vissa kreditkort erbjuder nämligen en viss procent tillbaka på allt det som du handlar. Därför kan du om du ändå hade tänkt dig att handla något ta det på kredit istället för att det ska bli billigare för dig. Det finns många olika typer av kreditkort som erbjuder denna bonus.

På en del kreditkort kan du välja din kreditgräns själv. För att du ska kunna använda ditt kreditkort på ett effektivt sätt bör du se till så att du handlar allting på kredit. Då betalar du i slutet av månaden och får därmed även en bättre koll på din ekonomi samtidigt som du får en återbetalning på det du handlar.

Det som du bör tänka på när du väljer ditt kreditkort är att det helst ska ha en gratis månadsavgift. Många typer av kreditkort erbjuder just detta, men ibland kan man ha otur och hamna i en fälla. Detta vill du undvika. Collector kreditkort ger som exempel gratis reseförsäkring, är räntefritt i 56 dagar och har ett avbeställningsskydd. Räntan ligger även under 20 procent när du använder dig av ett Collector kreditkort.